VRR genomineerd voor Beste overheidsorganisatie van het jaar 2016

Gepubliceerd op 26 september 2016

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is genomineerd voor de Verkiezing van beste Overheidsorganisatie van het jaar 2016. Dit is vanmiddag bekendgemaakt door de Vereniging van OverheidsManagement en haar partners.

Ieder jaar wordt deze prijs uitgereikt aan de organisatie die innovatief is en heel goed presteert. Naast de VRR zijn nog twee andere organisaties genomineerd. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt op 14 november in de Ridderzaal in Den Haag.

Blij met finaleplaats

Algemeen directeur Arjen Littooij is erg blij met deze finaleplaats: ‘ik vind het vooral een enorme waardering voor al die medewerkers die dag en nacht klaar staan voor de veiligheid in onze regio. Ondanks alle veranderingen hebben we prachtige prestaties neergezet en werken we voortdurend aan het verbeteren van de organisatie. Dat al die inspanningen met deze nominatie worden beloond is iets om trots op te zijn.”

Burgemeester Ahmed Aboutaleb, tevens voorzitter van de VRR: ‘ik ben ongelooflijk blij en verrast en eigenlijk ook weer niet. De VRR opereert in een zeer complexe omgeving met veel grote en veel chemische bedrijven en ook  in stad en streek en in een regio die internationaal zeer aanspreekt. Dat maakt dat de uitdaging voor de VRR groot is. De honderden medewerkers staan voor hun werk en doen dat met passie. Er zijn veel juwelen van organisaties die goed presteren. De VRR behoort daar duidelijk bij.  Eigenlijk ben je pas een toporganisatie als anderen dat vinden. Daarom is dit een mooi tussenbericht.”

10 jaar

De VRR bestaat dit jaar 10 jaar. Tijdens de Wereldhavendagen vierde de organisatie samen met het publiek deze mijlpaal met een grootse multi-media voorstelling  'We zijn er altijd!'.


vrr_genomineerd