Zoeken

Over ons


Onze ruim 350 enthousiaste en hoogopgeleide medewerkers staan 24/7 paraat om verantwoorde ambulancezorg te leveren voor de ruim 1,2 miljoen inwoners in het Rijnmond gebied en de vele tienduizenden werknemers in het uitgebreide haven- en industriegebied. Onze ambulances staan altijd gereed, zodat wij zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Onze professionals handelen bij alle activiteiten met optimale zorg en persoonlijke aandacht voor de patiënt. Het afgelopen jaar hebben wij 114.988 ambulanceritten uitgevoerd.

Door een optimale spreiding en aansturing van beschikbare ambulances, wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke paraatheid om alle inwoners en bezoekers van de Rijnmondregio te voorzien van tijdige en kwaliteit hoogwaardige ambulancezorg. De Meldkamer Ambulancezorg (MKA) zorgt voor de aansturing en spreiding van de beschikbare ambulances, het toewijzen van ritopdrachten en het voeren van regie bij opgeschaalde incidenten.

Download hier onze privacyverklaring.

“Je bent de verbinding tussen het ziekenhuis en de patiënt, waarbij mijn collega en ik in wezen de sleutel zijn! Dit zijn voor mij die dingen die ik zo mooi vind aan mijn werk. Elke dag is een uitdaging. Je weet van te voren niet wat je mee gaat maken. Mijn werk is nooit saai!”

Katja, ambulanceverpleegkundige