Ambulanceverpleegkundige in opleiding


Je werkt in de haven, Maasvlakte, drukke binnenstad en op het (stille) platteland. Met de zon op je gezicht sta je bij festivals en evenementen. Maar er zijn ook veel (spoed)ritten en er is hectiek: dat is het veelzijdige werk van een ambulanceverpleegkundige in regio Rotterdam Rijnmond!

Wat mag je doen?

Samen met de ambulancechauffeur vorm je een hecht team. Jullie gaan op alles af: zowel spoed als besteld vervoer. Ook zorg je ervoor dat alle apparatuur, materialen en medicatie op orde is: alles staat altijd klaar voor een spoedrit. Tijdens de rit en op de bestemming zorg jij ervoor dat het team als een geoliede machine werkt. Dit doe je onder andere door aanwijzingen en opdrachten te geven aan de ambulancechauffeur en andere hulpverleners.

De opleiding wordt door de AZRR vergoed en je volgt deze bij de Academie voor Ambulancezorg.

Jouw regio

Benieuwd naar jouw (nieuwe) werkomgeving? Bekijk de video en rij alvast virtueel een stukje mee om een indruk te krijgen:

Echt zelf kennis maken met jouw nieuwe werkomgeving? Wij spreken je graag in onze ambulance! Als wij met elkaar matchen en we het eens zijn geworden over je arbeidsvoorwaarden krijg je van ons een hotelovernachting in Rotterdam cadeau om alvast kennis te kunnen maken met onze geweldige regio!

AZRR

Vanuit onze vier opkomstlocaties in Rotterdam, Barendrecht, Brielle en Dirksland verzorgen wij jaarlijks met 70 ambulances meer dan 113.000 ritten, waarvan ongeveer 54.000 spoedritten. Ons doel: de ruim 1,2 miljoen inwoners van de regio Rotterdam-Rijnmond veilig kunnen laten leven, wonen en werken. Als ambulanceverpleegkundige heb jij hierbij een belangrijke rol.

Wie ben jij?

 • Je bent een (BIG geregistreerd) HBO- of MBO-verpleegkundige én je hebt een gecertificeerd CZO diploma IC, CCU of SEH of anesthesiemedewerker.
 • Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs.

Kun jij de bovenstaande punten afvinken? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie!

Wat bieden wij?

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ambulancezorg.
 • Gedurende je opleiding word je ingeschaald in salarisschaal 8 met een salaris van €2.245,- tot €3.268,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief onregelmatigheidstoeslag. Na diplomeren word je ingeschaald in salarisschaal 9 met een salaris van €2.495,- tot €3.691,- bruto
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Je hebt 172 verlofuren en 35 PLB uren per jaar.
 • Er is een fiets- en fitnessregeling van €20,- netto per maand.
 • Persoonlijke ontwikkeling en groei staat bij ons centraal. Ook na je opleiding kun je gebruik maken van een persoonlijk opleidingsbudget, bijvoorbeeld om naast je functie als ambulanceverpleegkundige je te specialiseren in andere vakgebieden zoals praktijkbegeleider, verpleegkundig specialist, instructeur of rapid responder.

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met één van de teamleiders:

 • Ron Bos, via 06 534 246 37.
 • Ron Herbschleb, via 06 202 391 76.
 • Mirjam Lenselink, via 06 132 763 04.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

Je CV is voor ons voldoende om te kijken of wij kennis willen maken. Wil je meer documenten of links toevoegen? Dat mag natuurlijk ook!

Solliciteer

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een aanstellingskeuring maken deel uit van de selectieprocedure.

AZRR werkt zonder tussenkomst of hulp van werving en selectiebureaus.


1611MVF3-7620 kopi+½ren

Solliciteren

 • Binnen 5 dagen weet je of je wordt uitgenodigd op gesprek.
 • Eerst een dag(deel) meelopen? Dat kan natuurlijk ook.

Solliciteer